MÅLARBOKEN


Många som går på mina kurser i oljemåleri har frågat efter en sammanfattning av det  vi går igenom och fördjupar oss i på kurserna. Det tycks finnas ett stort behov av översikt och struktur, samt förslag på övningar man kan göra för att utöka sina kunskaper.

I Målarboken kommer du att hitta öppnare till bildens olika språk. Förhoppningsvis kommer din förmåga och lust att uttrycka dig själv i bilder, med just oljefärger, att växa frodigt och ge inspiration som leder till ännu mer inspiration! 
Och äntligen har det nu blivit av, på enträgen uppmaning och förfrågan av många målarelever och en stor dos egen lust - MÅLARBOKEN! Den är tillkommen för dig som är total nybörjare eller halvnybörjare eller för dig som har målat länge och redan är passionerat fast, som man blir när man börjar resan in i färgernas och formernas oförutsägbara världar!

Du kan använda boken som övningsbok, uppslagsbok, eller allmän läsebok för inspiration, nya idéer och insikter.

Format: 96 sidor A 4-format, i färg

Tyvärr är boken helt slut på förlaget men går att beställa som e-bok
genom att kontakta Erika, via e-post: erika@erika-art.se
eller telefon 0739 - 26 06 26.

 

       

Framsida                                                                    Baksida

 

Sidprov


Utdrag ur recension
I boken har hon samlat sina erfarenheter, råd och tips om oljemåleriets hemligheter, som hon här förmedlar till en vidare krets.

...Tonen är personlig och råden handgripliga och inspirerande. Här finns mycket att lära för den som är intresserad. Både nybörjaren och den som hållit på några år kan ha glädje av boken.

– Eva Ekelöf, BTJ Medieurval.

 


Åter